De etalages van de meewerkende handelaars in de Parijsstraat en het J. Helleputteplein worden i.k.v. Veelzijdig 2020 naar Katleen Gils' hand gezet. 

Katleen Gils werd in 1978 geboren in Burundi als kind van Belgische ouders. Na enkele jaren in Afrika te hebben vertoefd, keerde zij terug naar België om daar haar leven verder uit te rollen. Ze studeerde af als Master in de fotografie en in cultuurmanagement. Vanuit een voortdurende interesse in hoe beelden mensen roeren, raken en helpen zich uit te drukken, volgde zij ook een opleiding creatieve (beeldende) therapie.

Haar uitgangspunt voor de workshops dat ze hierna ontwikkelde om te werken met jongeren én volwassenen: ‘Wat men niet kan verwoorden, kan men wel voelen’. Met fotografie en beeldend werk als middel, begeleidt zij de deelnemers naar uiteenlopende inzichten. Naargelang de doelstellingen van de aanvrager, maakt ze workshops op maat, en verzorgt ze professioneel begeleide projecten die kort, dan wel lang kunnen zijn (tot enkele maanden). Verder staat Katleen open voor het begeleiden van teamdagen of coaching-sessies binnen bedrijven en organisaties. Er is altijd ruimte voor individuele begeleiding, zowel binnen groepssessies als op afspraak. Katleens eigen werk als fotografe kan je terugvinden op: www.katleengils.be